DCN is mede initiatiefnemer van VoedingNederland2016

Gezond met een ziekte
In Nederland leven 5,3 miljoen mensen met een chronische aandoening. De een voelt zich patiënt, terwijl een ander met dezelfde diagnose amper beperkingen ervaart. Voeding speelt een rol, het kan het metabole evenwicht verstoren of juist bijdragen aan het herstel ervan.Het congres Voeding Nederland 2016 stimuleert de discussie over kansen voor voeding, vanuit de wetenschappelijke stand van zaken en knelpunten in de praktijk.

VoedingNederland2016 is een initiatief van de Diëtisten Coöperatie Nederland, samen met de Alliantie Voeding Gelderse Vallei, de Nederlandse Academie van Voedingswetenschappen, de Nederlandse Vereniging van Diëtisten, en de NVVL, network food foodexperts

Wil je ook lid worden ?

DCN is een landelijk netwerk van diëtisten in de eerste lijnsgezondheidszorg. De diëtisten werken vanuit hun eigen praktijk nauw samen met huisartsen en houden spreekuur in huisartsenpraktijken en gezondheidscentra.

Postadres

Adres: Iroko 145
3315 PN Dordrecht
Tel: 024 – 2005491 (op werkdagen)
E-mail: [email protected]

Bent u diëtist en wilt u ook de DCN nieuwsbrief voor diëtisten ontvangen? Meld u dan hier aan. (als DCN lid ontvangt u automatisch onze nieuwsbrief)

Ontwerp, onderhoud en creatie

shopping-cartmale