De inschrijving voor de DCN Academy van 18 september is geopend!

De inschrijving voor de DCN Academy van 18 september is geopend!
De eerste sprekers zijn bekend

Prof. Renger Witkamp (WUR) zal een scholing geven over de invloed van medicatie op de voedingstoestand en ook andersom: de invloed van voeding op de werking van medicatie.
Aan de Wageningen Universiteit wordt professor Witkamp als docent hoog gewaardeerd door de studenten. We zijn dan ook blij dat hij 18 september aanwezig kan zijn om ons bij te praten over de invloed van medicatie.

Dr. Jan Westerink, internist-vasculair geneeskundige UMC
Jan Westerink behandelde op de DCN Academy van 30 januari de NHG standaard  Chronische Nierschade. Zijn onderdeel werd zeer hoog gewaardeerd: een 8,6 voor de inhoud en een 8,8 voor de presentatie.
Opmerkingen op het evaluatieformulier gaven aan dat de deelnemers hem graag terug willen zien. Op 2 april jongstleden is de nieuwe NHG richtlijn CVRM uitgekomen. Een goede aanleiding om Jan Westerink te vragen de veranderingen op een rijtje te zetten en toe te lichten.
Aanmelden DCN Academy 18 september

Wil je ook lid worden ?

DCN is een landelijk netwerk van diëtisten in de eerste lijnsgezondheidszorg. De diëtisten werken vanuit hun eigen praktijk nauw samen met huisartsen en houden spreekuur in huisartsenpraktijken en gezondheidscentra.

Postadres

Adres: Iroko 145
3315 PN Dordrecht
Tel: 024 – 2005491 (op werkdagen)
E-mail: [email protected]

Bent u diëtist en wilt u ook de DCN nieuwsbrief voor diëtisten ontvangen? Meld u dan hier aan. (als DCN lid ontvangt u automatisch onze nieuwsbrief)

Ontwerp, onderhoud en creatie

shopping-cartmale