Dr. Ir. Peter J.M. Weijs, Lector Gewichtsmanagement, Hogeschool van Amsterdam en VU medisch centrum

Hierbij wil ik de DCN van harte feliciteren met het 25 jarig jubileum. En als prominente voorzitter ook mijn felicitaties aan Willy Gilbert, maar ook de andere zeer betrokken en actieve leden voor het vormgeven van de DCN en haar activiteiten. Ik heb de DCN leren kennen als een alerte groep die snel in kan spelen op nieuwe ontwikkelingen; wel zo handig voor zelfstandig gevestigde dietisten natuurlijk! Ook in de samenwerking was de DCN altijd zeer responsief en actief. De DCN heeft altijd oog gehad voor professionalisering van de dietist, en heeft daar consistent vorm aan gegeven. Tevens is er altijd veel aandacht geweest voor de praktische uitwerking door de dietist en voor het opstarten van een dietistenpraktijk door de ondernemende dietist. Gefeliciteerd DCN en ga zo door!

Wil je ook lid worden ?

DCN is een landelijk netwerk van diëtisten in de eerste lijnsgezondheidszorg. De diëtisten werken vanuit hun eigen praktijk nauw samen met huisartsen en houden spreekuur in huisartsenpraktijken en gezondheidscentra.

Postadres

Adres: Iroko 145
3315 PN Dordrecht
Tel: 024 – 2005491 (op werkdagen)
E-mail: [email protected]

Bent u diëtist en wilt u ook de DCN nieuwsbrief voor diëtisten ontvangen? Meld u dan hier aan. (als DCN lid ontvangt u automatisch onze nieuwsbrief)

Ontwerp, onderhoud en creatie

shopping-cartmale