Kinderen en voeding

Voor kinderen is voeding ontzettend belangrijk. Ze zijn immers in de groei en ontwikkelen een eigen voedingspatroon.

Maak een afspraak als u twijfelt of uw kind voldoende voedingsstoffen binnen krijgt voor optimale groei. Een diëtist kan de voeding analyseren en berekenen en uw vragen beantwoorden.

Ook als uw kind te zwaar is of neigt naar overgewicht is het verstandig bijtijds hulp in te schakelen. Uw kind heeft ook dan essentiële voedingsstoffen nodig, maar moet ook leren om gezonde keuzes te maken. Dat betekent niet dat snoep en patat verboden zijn. Samen met u en uw kind kijken we wat de problemen zijn en bedenken we oplossingen. Een kind met overgewicht heeft het al moeilijk genoeg. Een steuntje in de rug van een professional is dan geen overbodige luxe.

Wil je ook lid worden ?

DCN is een landelijk netwerk van diëtisten in de eerste lijnsgezondheidszorg. De diëtisten werken vanuit hun eigen praktijk nauw samen met huisartsen en houden spreekuur in huisartsenpraktijken en gezondheidscentra.

Postadres

Adres: Iroko 145
3315 PN Dordrecht
Tel: 024 – 2005491 (op werkdagen)
E-mail: [email protected]

Bent u diëtist en wilt u ook de DCN nieuwsbrief voor diëtisten ontvangen? Meld u dan hier aan. (als DCN lid ontvangt u automatisch onze nieuwsbrief)

Ontwerp, onderhoud en creatie

shopping-cartmale