Lydia Jeuken

Docent voedings- en dieetleer

Graag stelt ze zich kort voor: ‘Na wat omzwervingen als diëtist in het verpleeghuis, bij de thuiszorg en als docent voedings- en dieetleer werk ik inmiddels 25 jaar als diëtist/teamleider in het ziekenhuis (VieCuri Medisch Centrum). Daar was ik als projectleider betrokken bij verschillende project waarbij voeding een belangrijke rol speelt zoals de implementatie van screening en behandeling van ondervoeding in de kliniek en op de polikliniek. Omdat ik van mening ben dat preventie en 1e lijnszorg steeds belangrijker worden in het huidige zorglandschap heb ik in juli jl. de post HBO opleiding tot leefstijlcoach afgerond en heb ik een eigen praktijk voor leefstijlcoaching/ diëtetiek.’

Wil je ook lid worden ?

DCN is een landelijk netwerk van diëtisten in de eerste lijnsgezondheidszorg. De diëtisten werken vanuit hun eigen praktijk nauw samen met huisartsen en houden spreekuur in huisartsenpraktijken en gezondheidscentra.

Postadres

Adres: Iroko 145
3315 PN Dordrecht
Tel: 024 – 2005491 (op werkdagen)
E-mail: [email protected]

Bent u diëtist en wilt u ook de DCN nieuwsbrief voor diëtisten ontvangen? Meld u dan hier aan. (als DCN lid ontvangt u automatisch onze nieuwsbrief)

Ontwerp, onderhoud en creatie

shopping-cartmale