Diëtisten Coöperatie Nederland

Diëtisten Coöperatie Nederland (DCN) is een landelijk netwerk van vrij gevestigde diëtisten. DCN stelt zich ten doel de belangen te behartigen van haar leden. De organisatievorm biedt de mogelijkheid om afspraken te maken over de kwaliteit van de praktijkvoering. DCN denkt hiermee een aantrekkelijke partner te zijn voor zorgverzekeraars, instanties en bedrijfsleven, waardoor gezamenlijke overeenkomsten voor de leden kunnen worden afgesproken.

[fusion_builder_container hundred_percent="yes" overflow="visible"][fusion_builder_row][fusion_builder_column type="1_1" background_position="left top" background_color="" border_size="" border_color="" border_style="solid" spacing="yes" background_image="" background_repeat="no-repeat" padding="" margin_top="0px" margin_bottom="0px" class="" id="" animation_type="" animation_speed="0.3" animation_direction="left" hide_on_mobile="no" center_content="no" min_height="none"][gravityform id="5" title="false" description="true" ajax="true"][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Wil je ook lid worden ?

DCN is een landelijk netwerk van diëtisten in de eerste lijnsgezondheidszorg. De diëtisten werken vanuit hun eigen praktijk nauw samen met huisartsen en houden spreekuur in huisartsenpraktijken en gezondheidscentra.

Postadres

Adres: Iroko 145
3315 PN Dordrecht
Tel: 024 – 2005491 (op werkdagen)
E-mail: [email protected]

Bent u diëtist en wilt u ook de DCN nieuwsbrief voor diëtisten ontvangen? Meld u dan hier aan. (als DCN lid ontvangt u automatisch onze nieuwsbrief)

Ontwerp, onderhoud en creatie

shopping-cartmale