Prof. Wim H.M. Saris, Emeritus Hoogleraar Humane Voeding, MUMC+ Maastricht

DCN van harte gefeliciteerd met jullie 25 jarig jubileum!
Tijden veranderen.
25 - 30 jaar geleden was er nauwelijks aandacht binnen de NVD voor de zelfstandig werkende diëtist. Alles draaide om de diëtist in loondienst van de kruis organisaties en het ziekenhuis. In dat tijdsgewricht was het dan ook logisch om een netwerk van vrijgevestigde diëtisten op te zetten om nascholing en ondersteuning bij het starten van een eigen praktijk te geven samen met Nutrition et Sante (destijds Novartis). De oprichting van een eigen beroeps organisatie, de DCN, was dan ook snel een logisch vervolg stap in die tijd.
Ik denk met veel plezier terug aan de vele diepgravende discussies maar ook aan de lol om de verhalen vanuit de praktijk.
Heel veel plezier op jullie jubileum waar ik helaas niet kan zijn en de beste wensen voor de toekomst. Er is veel werk aan de winkel juist voor de vrijgevestigde diëtist.

Wil je ook lid worden ?

DCN is een landelijk netwerk van diëtisten in de eerste lijnsgezondheidszorg. De diëtisten werken vanuit hun eigen praktijk nauw samen met huisartsen en houden spreekuur in huisartsenpraktijken en gezondheidscentra.

Postadres

Adres: Iroko 145
3315 PN Dordrecht
Tel: 024 – 2005491 (op werkdagen)
E-mail: [email protected]

Bent u diëtist en wilt u ook de DCN nieuwsbrief voor diëtisten ontvangen? Meld u dan hier aan. (als DCN lid ontvangt u automatisch onze nieuwsbrief)

Ontwerp, onderhoud en creatie

shopping-cartmale