Voedingscentrum neemt platform Kliekipedia.nl van SIRE over

Het Voedingscentrum neemt het platform vanaf 1 december 2015 over van SIRE. Kliekipedia.nl is een platform dat je met recepten en tips inspiratie geeft om van je kliekjes en restjes lekkere gerechten te maken. Op de website kun je zowel recepten en tips bekijken en delen als ook je eigen recept toevoegen om zo ook anderen te helpen minder voedsel te verspillen. [Naar de site] Met de Kliekipediacampagne over voedselverspilling heeft SIRE twee derde van alle Nederlanders (66%) bereikt. Tot nu toe zijn 322 recepten door consumenten op het platform geplaatst. Het Voedingscentrum zal komende weken 90 tips en recepten om gezond en duurzamer te eten toevoegen.

lees verder

Wil je ook lid worden ?

DCN is een landelijk netwerk van diëtisten in de eerste lijnsgezondheidszorg. De diëtisten werken vanuit hun eigen praktijk nauw samen met huisartsen en houden spreekuur in huisartsenpraktijken en gezondheidscentra.

Postadres

Adres: Iroko 145
3315 PN Dordrecht
Tel: 024 – 2005491 (op werkdagen)
E-mail: [email protected]

Bent u diëtist en wilt u ook de DCN nieuwsbrief voor diëtisten ontvangen? Meld u dan hier aan. (als DCN lid ontvangt u automatisch onze nieuwsbrief)

Ontwerp, onderhoud en creatie

shopping-cartmale